ک.ک
عنوان :

بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام . پسرم 10 ماه است و خیلی زود سرما میخوره . تازه داره دندون در میاره . شیر اصلا نمیخوره و بسیار بدغذا است .و وزنش 8 و 500 . بهم پیشنهاد دادن شربت سندروس بهش بدم . آیا برای سنش مفیده و چه میزان باید بدم .

سلام، وزن تولد چقدر بوده؟
شیر مادر میخوره یا شیرخشک؟
تغذیه تکمیلی رو در چه سنی شروع کردید؟
وزن تولد چقدر بوده؟
سابقه بستری داشته یا نه؟

وزن تولد 3200 و در 37 هفته و 4 روز دنیا اومده . شیر خشک که البته دیگه نمیخوره فقط توی فرنی میخوره . از هر راهی هم امتحان کردم نخورده . به دستور پزشک از 5 ماهگی تغذیه تکمیلی رو شروع کردم . خیر سابقه بیماری خاصی نداره . فقط از زمان تولد 3 بار سرماخورده و ایندفعه آنفولانزا که خداروشکر فعلا خوبه .

در حال حاضر از نظر وزن در محدوده نرمال قرار داره البته چون منحنی رشد رو ندیدم نمیدونم سیر رشدش چطور بوده ولی الان در محدوده نرمال هست. در مورد بدغذایی توصیه میکنم در حین غذا دادن یک قاشق دست خودش باشه و اجازه بدید باهاش بازی کنه و غذای انگشتی مثل ماکارونی شکل دار، سیب زمینی، گوشت قلقلی درست کنید و اجازه بدید خودش با دست بخوره، در واقع میخوام اجازه و آزادی عمل به خودش بدید نه اینکه با قاشق غذا دنبالش باشید و به هیچ وجه به زور بهش غذا ندید. از تکنیک های مقوی سازی استفاده کنید، مثل اینکه برنج رو به جای آب با آب قلم یا شیر کته کنید، در طول روز ماست چکیده با پودر مغزها بشرطیکه حساسیت نداشته باشه بعنوان میان وعده مصرف بشه، داخل سوپش کره بریزید. فعلا با شربت سندروس موافق نیستم، توصیه میکنم شربت زینک روزانه 3 سی سی تا یک ماه مصرف کنه.