ن.م
عنوان :

شربت کلسیم و مولتی ویتامین

متخصص بیماری های کودکان
باعرض سلام و ضمن خسته نباشین. اقای دکتر دختر من 22 ماهشه. و حساسیت به لبنیات گاوی و گندم و پرتقال داره. وشیردهی رو قطع کردم و شیرخشک هم مصرف نمیکنه. میخاستم شربت کلسیمی معرفی کنید که فاقد لاکتوز و گندم و پرتقال باشه؟ با مقدار مصرفیش. و ما در شهرستان هستیم اکثر داروها در دسترس نیستن.
و لطفا قطره مولتی ویتامینی هم معرفی کنید که فاقد این مواد حساسیت زا باشن؟
لطفا در این فصل زمستان ویتامین د چی مصرف کنن؟
و لطف کنید برای تقویت سیستم ایمنی شون نیازه دارویی تجویز کنید.
ممنونم اقای دکتر

سلام
شربت سافت کلسیوم روزی 5 سی سی
شربت مولتی سانستول روزی 5 سی سی
شربت اکی پل یا رویال ژلی کودکان روزی 2 سی سی برای سیستم ایمنی

ویتامین دی 3 هم میتوانید از 3 ماه 1/3 آمپول بزنید