س.ص
عنوان :

حساسیت پروتیین گاوی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر ببخشید ازمایش قبل پسرم دیدین تو 17روزگی فرمودین حساسبت کازیین شیر والان تو 40روزگی ازمایش دادم میفرستم ببینید اخه گزارش نشد تو اخرین.میخوام بدونم حساسیت ب پروتیین گاوی با چ ازمایش دقیق میشه دونست؟و اینکه در چ سن تولد ؟یعنی امکان داره پسرم داشته باشه ولی الان تو ازمایش مدفوع نشون نده؟و مورد بعد هم اینکه شربت رانیتیدین و پدیلاکت دکترش داده بهش بدم چون بالا میاورد و وزن گیری خوب نبود وزن تولد3350 الان 43روزشه4300 شده.و ایینکه دسشویی بزرگ از وقتی اینا میدم بهش کم شده 8 بارشیر دادم تا حالا ولی پوپو نکرده این طبیعیه؟

سلام
این آزمایش طبیعی,است و اگر خون داخل مدفوع نباشد حساسیت به کازیبن کودک را اذیت نخواهد کرد
درصورت نیاز باید ماه 5 به بعد تست حساسیت به شیر انجام دهید
پدی لاکت و رانیتیدین میتواند باعث یبوست شود دراین صورت از بایو لاکت یا بی بی,کیر استفاده کنید بجای پدی لاکت

کار نکردن شکم تا 5 روز اشکالی ندارد

🙏