س.ش
عنوان :

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی (ارتودانتیکس)
سلام خسته نباشید
من 26 سالمه .10 سال پیش ارتودنسی متحرک انجام دادم و متاسفانه برای این کار 4 تا دندان اسیای کوچک م رو کشیدن گفتن عقل ها فشار میاره اون فاصله بین دندان ها پر میشه
کار دکتر به شدت بد بود و اصلا نتونست از پس ارتودنسی من بر بیاد
حالا الان من موندم با جای خالی 4 دندان (البته فاصله کم شده نسبت به اول ولی هنوز هست)
حالا الان نمیدونم چه کنم .میتونم با مواد کمی جاش و پر کنم یا حتما باید ارتودنسی کنم؟دندان هامم تقریبا مرتبه و مشکل خاصی نداره و اینکه ارتودنسی چقدر طول میکشه برای من حدودا؟

سلام،این مطلب که فشار دندون عقل باعث بسته شدن فضای بین دندونا میشه کاملا اشتباهه،در خصوص درمان مناسب در صورتیکه فاصله در حد یکی دو میلیمتر هست بهترین درمان کامپوزیته،ولی فضای بیشتر و اگه با کامپوزیت ببندین التهاب لثه و اون ناحیه ایجاد میشه