م.پ
عنوان :

رفلاکس و بیخوابی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر دخترم8ماهشه دوماه پیش مراجعه کردیم که بهش قطره لاکتوز ونصف قرص نکسیوم 20 هر شب تجویز کردید که دوماه استفاده کرد و 6اسفند بهتون مجدد مراجعه کردیم که گفتید قرص و قطع کنیم و شربت سگاگریپ 2ونیم سی سی روزانه و شربت زادیتن برای مواقع بیقراری تجویز کردید الان 8روزه که قرصشو قطع کردم خیییلی خیلی بد خواب شده شبا اصلا نمیخوابه و ده دقه یه بار بیدار میشه خواستم از حضورتون بپرسم چیکار کنم؟چون اصلا توی روزم نمیتونه بخوابه ممنون از لطفتون
و شربت بی بی اسلیپ هم دادم ولی بی تاثیره
و اینکه اقای دکتر دخترم ریزه مونده و وزن نمیگیره خیلی به شیر خودم وابسته شده و غذا و شیر خشک کم میخوره با توجه به اینکه به لاکتوز حساسیت داره اگه از شیر بگیرمش وزن گیریش خوب میشه؟

سلام

در صورتی که با قطع نکسیوم دچار بی قراری میشود اشکالی ندارد که تا نایات بکسالکی مجدد نکسیوم را روزی دو بار 1/3 بدهید
شرایط انتی ریفلاکس و دمای زیر 25 درجه را رعایت کنید