ز.ف
عنوان :

ویتامین سی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر خسته نباشید من 20 سالمه پوست مختلط ای دارم که الان راکوتان مصرف میکنم جوش ندارم ولی جای جوش ها لک قهوه ای شده یا روی گونه ام به خاطر قرص های هورمونی (کابرلین، دوفاستون) لک قهوه ای کمرنگی ظاهر شده و پشت لبم یکم انگار تیره تر شده در کل میخام صورتم یک دست بشه . حالا میخواستم ویتامین سی رو به روتین پوستم اضافه کنم که رنج قیمت 300 تومن باشه ویتامین سی گودال بهتره یا ویتامین سی بادی شاپ یا روغن چای سبز بادی شاپ ، شما چه پیشنهادی دارید .

سلام عزیزم
من نظرم این هست که اجازه بدی دوره مصرف راکوتانت تموم بشه بعد ویتامین سی رو به روتینت اضافه کنی

🙏
بعد از اتمام دوره چه ویتامین سی ای مناسب هست؟

سرم ویتامین سی سسدرما خوبه عزیزم

🙏