گ.ج
عنوان :

ویتامین

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دختر من گندم جعفری داره یک سالش میشه 3 فروردین تولدشه حساسیت به لاکتوز داره شیر ال اف میخوره تورم روده هم داشت بیخوابی شبانه که بهش قرص ملاتونین دادین 12 کیلو قدشم 80 8 تا دندون در اورده وای میسته کمکم داره قدماشو بر میداره غذا خوب میخوره جز همون لاکتوز به هیچی حساسیت نداره ویتامین د3 میخوره اهن بخاطر شرایط فعلی نتونستم بیارمش مطب چندتا سوال ازتون داشتم
اول اینکه دخترم موهای نوزادیش نریخت ولی حتی رشدم نکرد همون اندازه موند قد موهاش هنوزم بلندتر نشده چه ویتامینی باید مصرف کنه؟
بعد اینکه اگه ممکنه بهم بگین کلا الان چه ویتامینایی لازمه که مصرف کنه
هنوزم یکم دل درد نصف شبشو داره شیر شبشم قطع نشده داد میزنه گریه میکنه دو ساعت یک بار که شیر بخوره
خیلیم شیطونه اقای دکتر از همه جا میخواد بالا بره میترسم پیش فعال بشه
ببخشید عکسو اشتباه فرستادم
ی سوال دیگم داشتم اگه شرایط بهتر نشه تا تولدش باید واکسنشو و چکابای یک سالگیشو چیکار کنیم میترسیم ببریم حدودا 16 17 روزه که از خونه نبردیمش بیرون
دخترم تکو توکم از دیروز یکم سرفه میکنه
اقای دکتر سلام همه سوالای تا الانم هیچی دخترم 4 صبه همش عطسه و سرفه میکنه دماغشم خش خش داره دارم سکته میکنم ی وقت کورنا نگرفته باشه
اقایدکتر الان تبم کرده
سینش خس خس میکنه

سلام بالای یکسال
شربت آهن ایروفیکس روزی 5 سی سی
شربت ویوا مولتی 5 سی سی
شربت امگا 3 روزی 3 سی سی برای کاهش شیطنت
شربت زبنک گلوکونات روز درمیان 3 سی سی برای رشد موها

درصورت تب و خس خس سینه
کنترل تب
بخور گرم متناوب
اسپری ریه سروتاید 50 روزی دو تا سه بار

درصورت تب بیش از 5 روز یا سرفه خشک باید تست اکسیمتری و معاینه شود واگر مشکوک باشد عکس ریه یا اسکن