ف.ق
عنوان :

الرژی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت شما اقای دکتر من رشت هستم وپسرم به توصیه شما پودر سینگولار مصرف میکنه الان هر چی داروخانه هارو میگردم نیست حتی مونته لوکاستم ندارن ی قرص به من دادن به اسم التو لوکاست پنج میلی گرم ایا میتونم بهش بدم چون خیلی چشم و گوشش و میخارونه سینگولار نصف ساشه فرموده بودین پونزده ماه داره واینکه اقای دکتر شنیدم از دوستانم شما داروخانه دارین ایا انلاین میشه از داروخونتون پودر و تهیه کرد ممنونم از پاسخگویبتون

سلام
بله از نصف قرص شب ها میتوانید بدهید

من داروخانه ندارم ولی داروخانه کنار مطب ساشه البته ایرانی سینگولر را دارد که برای رفاه حال بیماران و کاهش رفت و آمد از طریق واتساپ نسخه ها را دریافت و ارسال می کند

🙏