ف.ا
عنوان :

کهیر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
من حدود 4ماه پیش به طور ناگهانی کف دستم و لای انگشتام شروع کرد به خارش خیلی شدید.
یعنی اولش از خارش کف دستم شروع شد و بعد تنم (بیشتر پُشتم) شروع کرد به کهیر زدن
کهیرهای خیلی زیاد و وحشتناک
به پیشنهاد یه پزشک عمومی قرص لوراتادین مصرف کردم و تاثیر هم داشت ولی میخواستم علت کهیر زدنم و متوجه بشم
دکتر متخصص رفتم ایشون هم تشخیص علت و ندادن فقط بهم قرص لوراتادین دادن و تلفست
تا مادامی که این قرص هارو مصرف میکنم کهیری نمیزنم و خوبم ولی دوره قرصام تموم شد دوباره مثل علائم اولیه خارش کف دستم و کهیرهای کوچیکتر تو پشتم زد
فعلا با اینکه دوره قرص هام تموم شد ولی همچنان فقط لوراتادین و دارم مصرف میکنم که کهیر نزنم
دکتر برام آزمایش نوشت ولی بخاطر شیوع ویروس کرونا برام مقدور نیس برم مطب جواب آزمایش و نشون بدم

سلام
فاطمه خانم بهتره بعد از تموم شدن این مشکلات کشور ببینیمتون و بهتر بررسی کنیم، در آزمایشاتتون کم خونی دارین ، تالاسمی مینور داشتین؟ آنزیم کبدی هم یه مقدار بالاست ، دارویی می خورین؟

سلام خانم دکتر عزیز
لوراتادین برام نوشت دکتر که میخورم،تلفست هم دورش تموم شده
بله کم خونی ام دارم قرص فولیک اسید پنج میل تازه شروع کردم ب خوردن
میشه بگید علت کهیرم به جواب ازمایشاتم مربوط میشه یا خیر؟
ممنون
علت بالا بودن انزیم کبدی چی میتونه باشه؟

نه علت کهیرتون در آزمایشات نیست، بهتره حضوری ببینیمتون تا معاینه و بررسی دقیق تر بشه
فعلا
اجتناب از عواملی که کهیر شما رو بدتر می کنه

در مورد کبد هم لطفا با متخصص داخلی فوق تخصص کبد مشورت کنین، زیاد نیست ولی ممکنه کبد چرب باشه