ف.ک
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقت بخیر. بعلت شیوع بیماری کرونا نتونستیم مطب خدمت برسیم.
نوزاد ما دو ماه داره و این علائم رو داره :
- شب ها خیلی بیقراری میکنه و نمیخوابه و گریه میکنه.
- بعضی مواقع انگار توی دهانش داره یه چیزی می جَوِه.
- روی لب هاش تُف میاد.
- خیلی به خودش می پیچه.
- گاهی با جیق سینه رو رها می کنه.
بهمون گفتن که این علائم رفلاکس و کولیکه و برای رفلاکسش رانیتیدین و برای کولیکش ایزی کول تجویز کردن. یک بار به میزان یک ممیز 3 دهم بهش رانیتیدین دادیم اما تمام شب رو خوابید و حتی برای شیر خوردن هم بیدار نشد.
می خواستم بپرسم که تشخیص شما چیه و چه کاری انجام بدیم؟ و چه دارویی بهش بدیم؟
ضمنا از دیروز که واکسن دو ماهگی به نوزادمون زدیم این علائم تشدید شده و قطره استامینوفن رو نمیخوره و پس میده و شیر رو هم بالا میاره.
لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنیم؟ و اگر تبش بالا رفت چیکار کنیم؟

سلام علایم بیماری از نشانه های ریفلاکس است بهتر است قرص نکسبوم 20 هر 12 ساعت 1/4 قرص بدهید و شیر را هم با حجم کم و فاصله نزدیکتر بدهید