ف.ا
عنوان :

چربی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر خسته نباشید امیدوارم پدر بزگوارتون به زودی سلامتیشون رو به دست بیارن
خانم دکتر من پوست خیلی چربی دارم پیشانی چانه و روی بینی و کمی اطراف بینی هم چربه اما گونه هام خشکه،اطراف بینیم با روی بینیم کمی منافذ باز ایجاد شده ک قبلا اصلا نبود،پوستم سفیده مویرگهای زیر پوستم تو بعضی از جاهای صورتم مشخصه ،پوست حساسی دارم وقتی زیادی گرمم بشه یا زیادی فعالیت کنم پوستم قرمز میشه و قرمزیش موندگار نیست و میره بعد چند دقیقه،جوش هم نمیزنم زیاد شاید یکی یا دوتا اونم جاهایی ک خیلی چرب باشه،بیست و هفتسالمه،اضافه وزن دارم،متاهل،یکبارهم سابقه کورتاژ،پریودیم نا منظمه اکثرا،تست دمودکس دادم چهارتا تو پوستم دیده شد، دکترم بهم کپسول تتراسایکلین،پماد مترانیدازول و ی پماد دیگه داد که اونو اصلا نزدم و یادم نمیاد من فقط قرص رو مصرف کردم حدود دو هفته
میشه ازتون خواهش کنم چکار کنم که پوستم انقد. چرب نباشه؟ واقعا باعث اذیت شدنمه انگار روغن پاشیده شده رو صورتم،امکان داره از هورمونام باشه؟؟
مرسی از پاسخدهیتون

سلام ، ممنون از دعای خیرتون.
ان شالله بعد از این مشکلات حضوری ببینمتون خیلی بهتره .
پوست افراد متفاوته و ممکنه خشک، چرب ، یا مثل شما مختلط باشه و این چیزی نیست که بشه کاملا برطرف کرد فقط می شه تا حدی کنترل کرد
فعلا ؛
همون کپسول تتراسیکلین روزی یک عدد ، محلول سبیوم H2O بیودرما روزی دوبار ، فوم شستشوی ویتامین سی سی گل جهت شستشو
کرم آب رسان سینره پوست مختلط روزی دوبار
تا ببینیمتون، به شرط حیات .

خیلی ممنونم
میشه به جای سی گل یا شوینده های ایرانی برای پوستم از محصولات خارجی ام استفاده کنم؟
این یکهو چرب شدن پوستم اینم ب این شدت میتونه از عوارض نامنظم بودن پریودی بهم ریختن هورمونها و اینا باشه؟؟؟
یا تست دمودکسی که دادم و چهار عدد مشخص شد؟
برای قرمزی و حساس بودن پوستمم چیزی نگفتید خانم دکتر
خیلی نگرانم

شوینده مناسب پوست مختلط بگیرید ، ایرانی یا خارجیش فرقی نداره

برای هورمونها با متخصص غدد مشورت کنید