ز.پ
عنوان :

سرفه های خشک

متخصص بیماری های کودکان
سلام،وقت بخیر
پسر شش ماهه ی من هر از گاهی سرفه های خشک داره (هر بار 3تا4سرفه) از سه شنبه هم مدفوعش سبز رنگه،شیر کم میخوره ولی غذا خوب میخوره،خواستم ببینم پیگیری کنم یا نگران کننده نیست

سلام احتمال آلرژی به مواد ضد عفونی و اسفند و .... بیشتر مطرح است
مدیریت آلرژی و باز نگهداشتن بینی کافی خواهد بود . درصورت تب نیاز به نعایته خواهد داشت