س.ا
عنوان :

کودکان

متخصص بیماری های کودکان
باسلام دختری دارم نوزده ماهه باوزن نه کیلو ونیم قد 80 از شش ماهگی شما تشخیص رفلاکس پنهان والرژی دادید به دستور شما تا یک سالگی شیر نئوکیت والکر مصرف کردیم باتمام داروهایی مثل نکسیوم بکلوفن دمپریدون رانیتیدین زادیتن و...از یک سالگی به بعد شروع کردم به شیر نان و گیگوز وداروها رو قطع کردم الان چند هفته ای هست که اصلا شب ها تا صبح قرار نداره به خودش میلوله حالته سجده میخوابه بوی دهانش میاددماغش کیپه چند روزی هست دستگاه تناسلیش کامل سوخته تمام بدنشم دون دون جوش قرمز زده حتی صورتش بیشتر کمرش زده پشت سر هم با گریه پی پی میکنه هر نیم ساعت یک بار تیکه تیکه با گریه پی پی میکنه پی پی اش بیشتر حالت خردلی ژله ای است .میتونه از خوردن چیزی حساسیت داشته باشه؟ از شیر خشک گیگوز نیست؟چه دارو وپمادی مصرف کنم؟به نظر شما از شیر خشکش نیست؟ اقای دکتر به نظر شما قدووزنش ضعیف نیست چون شما گفتید به خاطر رفلاکس شربت اهن ومولتی ندم؟سه هفته پیش واکسن هجده ماهگی زده از واکسن نیست؟ بچه های این سن کرونا میگیرن؟چه اقداماتی انجام بدیم که نگیرن؟

سلام بله احتمال زیاد به علت واکنش به شیر است و واکسن و برخی غذاها مانند مغزها و شیره ها و کنجد و .. هم میتواند باعث تشدید یا برگشت ریفلاکس,شود
بهتر است وانل شیردهی قطع شود یا روزانه 1 یا 2 بار فقط 100 سی سی شیر ایزومیل داده شود
شربت گاویسکون و زادیتن روزی دوبار 3 سی سی برای کنترل علائم کافی خواهد بود
برای کرونا رعایت بهداشت و عدم تماس با افراد مشکوک و استفاده از شربت رویال ژلی 2 سی سی روزانه همراه با شربت زبنک کمک کننده خواهد بود

پماد اگزاسین و کلوتریمازول مخلوط با هم روزی دو بار بزنید