ع.م
عنوان :

پروتئین الکتروفورز

فوق تخصص گوارش و کبد
باسلام من چند وقت پیش یک ازمایش دادم که توی اون البومینم پایین و گاما گلوبولینم بالا بود دوباره ازمایشو تو یه ازمایشگاه معتبر تر تکرار کردم که گاما گلوبولینم یکم بالا بود ولی البومینم طبیعی بود . من 23 سالمه و مجردم

با سلام ببینید دوست عزیزم سن شما برای یک سری بیماریهای پر خطری که اینگونه تغییرات ایجاد میکنند پایین است من از شما میخواهم که ca چک بفرمایید عفونتها میتوانند تغییرات مشابه را بدهند من از شما میخوام مجددا تکرار ca ESR cbc crp

را داشته باشید و به من بگین با چه علایمی چنین ازمایشاتی دادین و دردهای استخوانی دارین یا علایم مشابه؟؟؟

با توجه به اینکه بیماری های روملتولوژیک در سنین مشابه با این ازمایشات مطرح میشود لطفا علایم رو کامل بفرمایید و اگر ازمایشات قبلی هم دارین ارسال بفرمایید تا بهترین راهنمایی رو خدمتتون بگم

من فقط از یه دکتر خواستم برام چکاپ بنویسه به خاطر تنبلی تخمدان می خواستم سطح هورمونامو چک کنم ولی مثل اینکه مسئول ازمایشگاه به جای پرولاکتین پروتئین الکتروفورز خونده بودن
cbc هم انجام دادن mcv mch پایین بود
esr هم 21 بود بالا بود
من چون خیلی شیر نمیخورم با کمترین ضربه هم استخونام درد میگیره ولی در حالت عادی درد ندارم

اگر بدون هیچ علایمی این آزمایشات رو داشتین لطفا ca ANA رو علاوه بر cbc و esr مجدد چک بفرمایید تا از تمام مسایل مطمئن شویم.

ممکنه علت یک عفونت گذرا بوده باشه و یا التهابات که جای نگرانی نباشه....

🙏