ک.ن
عنوان :

کرونا

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام. 7 اسفند من سفر به خارج از کشور کردم و وقتی به مقصد رسیدم آبریزش بینی من شروع شد. رفتم کلینیک گفتن چون از ایران امدی تست کرونا گرفتن منفی بود ولی 14 روز قرنطینه در منزل کردن. هیچ تب و عطسه و بدن درد و تنگی نفس ندارم فقط ته گلوم قرمز شده و آبریزش قطع نشده. وقتی میخوابم از شدت گرفتگی داخل حلقم بیدار میشم. که خلط دارم.
بعضی وقتها سرفه میکنم که همراه با خلط هست(در روز شاید یک یا دوبار سرفه همراه با خلط) عکس گلوم میفرستم لطفا نظر بدین آیا ممکنه علائم کرونا باشه ؟؟؟و تست اشتباه کرده باشه

سلام خیلی بعید هست.مایعات گرم و ولرم زیاد مصرف بکنید.بیشتر شبیه یه سرماخوردگیه ساده هست

دکتر آخه 12 روزه آبریزش و گلوم خلط داره؟همیشه سرما میخوردم همراه با تب و بدن درد بود. ممکنه آلرژی باشه؟یا از یک محیط سرد به محیط گرم رفتم بدنم شوکه شده؟؟

اینکه بدن شوکه بشه نه.ولی الرژی خیلی احتمالش زیاده