ع.پ
عنوان :

مشکل قلبی یا کرونا

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی در ...
سلام
من نزدیک به 4 روز هست که قبل خواب تپش قبل و تنگی نفس دارم و دست سمت راست بدنم هم نزدیک به 10 روز است کرخ و سر میشود و در طول روز جدیدا خیلی خمیازه میکشم سرفه هم ندارم . خواستم بدونم اینها علایم کروناست یا بیماری قلبی ؟

سلام اگر دست راست تون واقعا بی حسی و احساس کرختی دارید ، نیاز به مراجعه به پزشک دارید

🙏

اما برای اطمینان ، اول چشمتون رو ببندین و از کسی بخواین یک پنبه یا کاغذ رو خیلی آهسته روی انگشت دست چپتون بکشه و بعد همون انگشت در دست راست، ببینید احساستون مشابه هست یا نه ، برای انگشت کوچیک و اشاره و کناره خارجی شست جایی که به مچ وصل میشه چک کنید و مقایسه کنید

اگر فرق داشت به پزشک مراجعه کنید دقیق تر معاینه شید

🙏
به پزشک مراجعه کردم و نوار قلب گرفت و ارامبخش تجویز کرد و برای برسی بیشتر درخواست اکو داد

ممنون که اطلاع دادین ، ترجیحا جایی برید که خلوت تر باشه ، مثلا ساعتی که خلوت تر باشه

🙏