A.H
عنوان :

تب

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام عرض میکنم آقای دکتر. من 2 هفته پیش تبم به همراه سوزش گلوی شدید(سوزش انتهای گلو و حنجره) شروع شد اما لرز و سرفه و عطسه و آبریزش بینی و خلط گلو نداشتم فقط چند روز یکبار اسهال میشدم ولی اسهال شدید نبود. ماکزیمم تبم حدود 37.5 زیر بغل بود.بعد از چند روز گوش چپم شروع به درد کرد طوریکه مانع خوابیدنم میشد و لرز خفیف شروع شد. یک ورق آنتی بیوتیک آمپی سیلین به همراه استامینوفن کدیین مصرف کردم به همراه قرقره آبنمک و نوشیدن آب زیاد. کم کم سوزش گلو برطرف شد و تبم روزهای آخر قطع شد. اما نمیدونم این بهبودی به آنتی بیوتیک ربط داشت یا نه.
اما از دو روز پیش مجددا در ساعات عصر و شب تب میکنم که کمتر از 37.5 زیربغله و اسهال خفیف دارم همچنین آخر شب ها لرز خفیف دارم. احساس خلط انتهای گلو دارم و یه مقدار حس سنگینی و درد خفیف در گوش ها مخصوصا گوش چپ دارم. خلط انتهایی گلوم بی رنگ و شفاف هست ولی گاهی به مقدار کم بخشهای سبز رنگ یا زرد در خلط دیده میشه. معمولا صبح ها تبم قطع میشه.
سابقا سرماخوردگی در اسفند ماه زیاد دارم و گاهی در این زمان حساسیت هم داشتم و سیتیریزین مصرف میکردم.
آقای دکتر آیا این علایم میتونه به کرونا شبیه باشه ؟ و اگر نیست آیا باید آنتی بیوتیک مصرف کنم یا خیر ؟ چه داروهایی مصرف کنم ؟
سپاسگزارم

سلام. در خال حاضر نیاز به مصرف انتی بیوتیک ندارید.استراحت کنید و تا میتونید مایعات مصرف کنید

🙏