ه.ت
عنوان :

آلرژی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام مجدد
بابت آلرژی دخترم که دکتر زندیه براش شیر نئوکیت تجویز کرده و به خودم رژیم داده و مدفوعش که بلغمی هست و دل درد داره و بی قراره از خدمتتون سوال پرسیده بودم که این پاسخ رو دادید.
"دکتر بهروز مقدادی
سلام احتمال عدم تحمل یا حساسیت به لاکتوز شیر مادر وجود دارد تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید درصورت تایید حساسیت به لاکتوز باید درمان آنزیمی و اسپاسم معده جایگزین دارو های فعلی شود ."
4 تا سوال داشتم در این مورد ازتون
1) برای آزمایش نیازه مراجعه کنیم مطبتون و نسخه بگیریم یا اینکه همینطوری بریم آزمایش و اینکه کدوم آزمایشگاه رو صلاح میدونید؟
2) اگر به لاکتوز شیر مادر حساسیت داشته باشه باید شیر مادر رو قطع کنیم یا با دارو میشه حلش کرد؟
3) اگر به شیر مادر حساسیت داشته باشه میتونه شیرخشک معمولی بخوره یا باید بازهم همون نئوکیت رو بخوره؟
4) بی قراری هاش که گاهی 10-12 ساعت گریه میکنه به نظرتون بابت التهاب روده به خاطر حساسیته یا طبیعیه؟

سلام به نظر تمام علائم کودک مربوط به آلرژی به لاکتوز شیر است
تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده را انجام دهید
نمونه مدفوع باید تازه باشد و ارنایسکاه بلافاصله تست را انجام دهد
آزمایشگاه ایلیاد جنت آباد یا پارسه فلکه دوم صادقیه میتوانید نمونه را بدهید و نیاز به نسخه نخواهد بود بعد از جواب در مورد شیر خشک و قطع شیر میتوان تصمیم گرفت