بازگشت به لیست سوالات
s.g
عنوان :

دندان درد

دندانپزشک
سلام،خسته نباشید، دو روزه انتهای دهانم سمت پایین کنار دندان عقلم لثه ام اومده بالا و پایینِ سمت چپ دندان هایم خیلی درد دارم.
چکاری انجام بدم؟ مسکن هم مفنامیک اسید خوردم،چندساعتی خوب میشه دردش ولی دوباره شروع میشه

سلام وقتتون بخیر با توجه به وضعیت موجود دندان عقل شما به صورت نیمه نهفته رویش پیدا کرده که در اولین فرصت بعد از اتمام قضایای موجود برای بیماری کرونا باید با جراحی خارج بشه.
برای تشخیص منشا دقیق درد قطعاً نیاز به عکس رادیوگرافی هست اما در اینگونه موارد علت درد بیشتر لثه ی روی دندان و تماسش با دندان های مقابل حین جویدن هست.
در حال حاضر بدلیل بیماری کرونا اکثر مراکز دندانپزشکی تعطیل هستند و فقط چند مرکز جهت کارهای اورژانسی باز هستند، اگر درد خیلی زیاد دارین به این مراکز مراجعه کنید اگر قابل تحمل هست بهتره تا پایان این وضعیت صبر کنید.
حتی الامکان به علت وجود لثه روی دندان فعلاً با این سمت غذا نخورید که لثه آزرده بشه ، بعد از خوردن غذا هم بهتره با یک سرم شستشو اون ناحیه لثه برآمده رو شستشو بدین که غذا اونجا گیر نکنه و باعث درد نشه. اگر عامل درد موضعی و لثه باشه همین درمان های حمایتی خیلی کمک کننده است تا زمان جراحی ، اگر عامل درد پوسیدگی باشه که در عکس باید ببینم در صورت نداشتن بیماری زمینه ای ژلوفن کامپاند مصرف کنین.

🙏



سوالات مشابه


جراحی برای ایمپلنت

باسلام برای ایمپلنت جراحی کردم ولثه ام سفیدک وسیاه رنگ شده مرتب قرص دکتر تجویز کردن رو میخورم میخوام ببینم مشکل خاص می باشد وچکار کنم

خمیر دندان سفید کننده

سلام دکتر جان. وقت بخیر. میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین خمیر دندان موجود در بازار برای سفید کردن دندانها چیه که نسبت به بقیه ی خمیر دندانهای سفید کننده کارایی بالاتری داشته باشه؟

بیلیچینگ

سلام و خسته نباشید دندون های من دارای رنگی کم زرد هست که با مسواک مدام و جرم گیری برطرف نشده در مراجعه های خیلی قبل به دندان پزشک گفتن که دندون هام مینای اضافه داره و بخاطر این زرد رنگه میخواستم بدونم با بیلیچنیگ رفع میشه و اینکه دوندونام نامرتبی هایی(باتوجه بع عکس)داره میخواستم بدونم بدون اتودنسی لمیت کامپویزیت میتونم به روشی به بدون دردسرتر کمی مرتبش کنم ممنون از وقت گرانبهایی که صرف میکنید

درد دندان

با سلام و خسته نباشید.همسرم یک هفته هست که یک طرف دهانش در سمت پایین درد می کند. قرص آموکسی سیلین استفاده کرد ولی بهبود نیافت فقط با آب نمک درد کمتر میشه.آیا دندانی چرکی است؟و آیا می تواند از چرک خشک کن قویتر مثل آموکسی کلاو یا سفیکسیم برای چرک دندان و لثه استفاده کند؟

دندون

با سلام و خسته نباشد من تقریبا نزدیک دو سه ماهی هست اب سرد یا نوشیدنی داغ ک میخورم دندونام به درد میاد در صورتی که سالم هستن و میخواستم بپرسم ایا از عصب هست و از چکار باید بکنم برای رفع درد شون ممنون