ش.ل
عنوان :

اگزما

متخصص بیماری های کودکان
دکتر مقدادی عزیز سلام و عرض ادب
پسرم یک سال و یه ماهشه و تحت نظر خودتون بوده با سابقه رفلاکس پنهان که روی پاها از پنج ماهگی دچار اگزما شد و این اگزما ادامه داشت و نه کم و نه زیاد شد.. حتی با مصرف کرمهای مختلف..شما به دلیل آلرژی که با شروع فصل سرد در پسرم نمایان شد دستور دادید زادتین مصرف کنه..اولین بار به مدت سه هفته و بعد قطع شد و مجدد شروع شد دو بار در روز دو سی سی به مدت هشت هفته..یعنی باید تا 10 اسفند بهش میدادم.. از ده اسفند دوز روز رو قطع کردم و فقط شب دو سی سی میدم.. اگزمای پا به طور کامل از بین رفت قبل از یک سالگی و پنهان شد ولی الان دو روزه مجدد داره برمیگرده..به نظرتون مربوط به استفاده از زادتین میشه؟ ضمن اینکه میتونم همچنان زادتین رو بدم به پسرم و تا کی؟

سلام بله تا زمانی که اگزما وجود دارد زادیتن روزی یک بار ادامه دهید و درموارد شدید تا روزی دوبار افزایش دهید
کرم اگزاسین و اوره 10 درصد برای کنترل خارش و خشکی کمک کننده خواهد بود