m.a
عنوان :

تب و ورم زیر چشم

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.جناب دکتر کرمی پسرم ایلیا دوهفته پیش تب بالا داشت و با حدود یک هفته طول کشید خوب شدن تبش و با تجویز اموکسی کلاو خوب شد.الان دیشب تاحالا یکم تب کرده و زیر چشمش ورم کرده .الان مشورت کنید چه کنبم و دارویی برا ورم چشمش بزنیم؟تشکر.شریفی
جناب پسرم قبلا سابقه شبه تشنج داشته .گفتم این مطلبم بگم خدمتتون

سلام. سنش و وزنش؟
چشماش قی میزنه؟
ورم زیر چشم اگه زیاد نباشه جای نگرانی نداره
تب بر استامینوفن وبروفن طبق برنامه قبل که بهتون گفته بودم در صورت تب بدین
علایم دیگه ای هم داره مثل گرفتگی بینی وابریزش وسرفه

دوسال و نیم
وزنش 13کیلو
قی نزده ولی ورم کرده و قرمز شده
آبریزش هم کم داره
شربت کوریزان خوبه بهش بدبم یا دارویی دیگه؟
وزنش 13
سن دوسال ونیم
ورم چشمش تقریبا زیاده و دورش قرمز شده
تبش زیاد نیست الان با احتساب نیم درجه خطا 37/3 است،چند ساعت یکبار استامینوفن بهش بدم?
آبریزش هم گاهی داره کم داره
شربت کوریزان خوبه بهش بدم?
🙏

ورم که فرمودین مهم به نظر نمیرسه اگه تورم زیاد شد خبر بدین
کوریزان سرماخوردگی البته؛صبح وعصر سه سی سی بده تا چند روزی
چیز مهمی به نظر نمیاد کلا.
سرفه تب یا علایمی دیگر اگر داشت اطلاع بدین تا انتی بیوتیک شروع کنیم

تبش با احتساب نیم درجه خطا 37,2 الان گرفتم.
🙏
محبت فرمودید.سپاس جناب دکتر کرمی
🙏
اقای دکتر برا تورم زیادش چکار کنم؟زیاده
چشم.الان میفرستم
ممنون.برا تبش لبنیات طوریه بهش بدیم؟

اشکال نداره بدین بهش
اگه تورم چشم فقط زیر نبود وکل اطراف چشمشش شد ویا زیادتر ودردناک شد اطلاع بدین

سلام آقای دکتر پسرم ورم چشمش بیشترشده چکارش کنم?ورم چشم از چی میشه?
بالای چشمش هم ورم کرده

ممکنه عفونت باشه.خارش یا درد داره

خارش داره ولی میگه درد نداره
چکارش کنم آقای دکتر?0

پماد چشمی هیدروکورتیزون بزن روزی سه تا چهار مرتبه
اگر درد یا ورم بیشتر شد باید معاینه بشه وانتی بیوتیک لازمه .

شربت سیتریزین هم روزی سه ونیم سی سی بده
اگر ادامه داشت تا عصر ببرش بیمارستان فیض که چشم پزشکی هست

باشه ممنون آقای دکتر