s.n
عنوان :

درد شدید

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر وقتتون به خیر
خانم دکتر من امروز بعد از سه ماه پریود شدم پریود هام هم همیشه نامنظم بوده فقط با قرص پریود میشم.ولی این دفعه بعد از سه روز که از تموم شدن قرص میگذشت از دیشب سر گیجه خیلی شدید و عجیبی داشتم و امروزم سردرد خیلی زیادی داشتم و عصرم از شدت سر درد خوابم نمیبرد یه مسکن خوردم و خوابیدم ولی بعدش با یه درد خیلی خیلی خیلی شدید زیر دلم از خواب بیدار شدم و واقعا دردش در حدی بود که نمیتونم توصیف کنم درد با این شدت حدود نیم ساعت طول کشید بعد آروم شدم و حدود دو ساعتم تب داشتم.حالا میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟اگر نه باید چیکار کنم

سلام شما حتما باید یک سونوگرافى انجام دهید و براى پریودهاى نامرتب ازمایش هورمونى بدین

ممنونم از پاسخگوییتون خانم دکتر,من آزمایش هورمونی دادم چند ماه پیش و دکتر برام قرص ال دی تجویز کردن

خانم دکتر یه مسله دیگه الان حدود 4 روزم هست که شکمم کار نکرده میتونه به این دردم مربوط باشه؟
خیلی از پاسخگوییتون ممنونم خانم دکتر.خانم دکتر من تا 2 ماه دیگه به دکتر دسترسی ندارم میخواستم بدونم مسله ای هست که باید نگرانش باشم و به زودی پیش دکتر برم یا میتونم تا 2 ماه دیگه صبر کنم؟
خیلی خیلی ازتون ممنونم خانم دکتر که وقتتون رو در اختیاار من گذاشتین بینهایت از لطفتون سپاسگزارم