ف.م
عنوان :

خوراک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر.خسته نباشید و خداقوت.مادر امیرعباس هستم..اقای دکتر امیرعباس رو گفتید شروع کنیم هفته اول فرنی.اما متاسفانه امیرعباس نمیخوره.دایم دهنش رو سفت میکنه یا گریه میکنه.به سختی چندتا قاشق میدم بهش.میگن به خاطر دندونشه.لطفا بگیدچکار کنم؟به خاطر چیه؟
سلام اقای دکتر 1 یا 2ق مرباخوری ارد برنج با یه استکان اب میذارم ارد بگیره و حل بشه.پیوسته هم میزنم رو گاز.با یه نبات کوچیک بعد 1سی سی شیر بهش اضافه میکنم منتها نجوشه.شیرخشکی که خودتون معرفی کردید
شیر رو اخر کار اضافه میکنم
تقریبا همون جور که خودتون گفتید منتها به جای شکر نبات میزنم.یه نبات کوچیک که با میزان شکری که فرمودید یکی باشه.
اقای دکتر ازشنبه نهار و شامش میشه سوپ.لطفا این رو هم بگید سوپش رقیق باشه یا نه؟
خیلی سخت میخوره.دهنش رو میبنده و گریه میکنه.ناراحتم

به جای یک سی سی شیر 30تا 60 سی سی شیر بریزید هم فرنی هم سوپ بسته به ذائقه شیر خوار رقیق یا غلیظ کنید ولی ادویه نداشته باشد

اگر نخورد از پودینگ میوه یا پوره میوه جات استفاده کنید

اقای دکتر منظورم سی سی شیر بود که میریزم.
شل باشه باز راحت تر میشه دادش.
چه پوره هایی بهش بدم و چقدر و چند وعده؟

میتوانید شل درست کنید اگر شیرخوار راحت تر میخورد

دو بار در روز و هر با 3تا6قاشق مرباخوری کافی است