ک.ف
عنوان :

آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض ادب
نوزاد من 23 اسفند سه ماهش پر میشه ساکن اراک هستیم مریض خودتونه با پسرم یکبار مراجعه داشتیم.
*مشکل برفک داشت تجویز شما(فلکونازول +شربت زینکو ویت )استفاده کردم خداروشکر خوب شد .کلیه مراقب های بهداشتی هم همچنان انجام میدیم
قبل از تجویز شما یک روز قبلش آزمایش دادم بعد شروع به مصرف کردم فرمودید آزمایش سیستم ایمنی هم بدم انجام دادم عکسشو میزارم الان براتون
*شیر خشک هومانا sl که فرمودید میدادیم بهش الان شیر خشک بز گلدن گوت 1 هم شروع کردیم البته یک قوطی تمام شد ( علت این که شیر خشک میدم شیر خودم بسیار کمه و یک روزایی واقعا بدنم تامین نمیکنه نیازه بچرو و گرسنه میمونه )
●دکتر اشکال نداره دارم بهش گلدن گوت میدم؟
دکتر زنان بهم فلوکونازول داد 3 تا دونه فعلا یکی خوردم
●مدفوع سبز شده علائم
تب ندارد_سرفه نداره_عطسه فقط میزنه که از نوزادی میزد همیشه
موتیلیوم تجویز کردید چون علائمش خوب شده بود قطع کردم فرمودید حساسیت به لاکتوز داره
یکم شروع کرده به گریه البته مداوم نیست و هر روز نیست بی قرار گهگاه
●موتیلیوم هنوزم ادامه بدیم ؟
وزن هم 6200 اینطوراست
●آزمایشم براتون میفرستم
توروخدا راهنماییم کنید

سلام
گلدن گات تا روزی سه بار اشکالی ندارد
موتیلیوم درصورتی که شرایط انتی ریفلاکس رعایت شود و علائم استفراغ یا سرفه نداشته باشد میتوانید قطع کنید
سبزی مدفوع اشکالی ندارد و نشانه واکنش لاکتوزی است

آزمایشات طبیعی است