س.ت
عنوان :

نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام،من یک نوزاد 5ماه و نیمه دارم که از بعداز تولد نفخ بسیاری داشت تشخیص رفلاکس هم داده شد بعد از 40روزگی رانیتیدین دادیم یک ماه بعد بهتر نشد دوباره مراجعه کردیم کولیک ساید دادن که دوتا شیشه تا الان خورده،الان کولیک ایز میخوره،لبنیات رو قطع کردم یک ماهی میشه بهتر شد کولیک میخوره نفخش خوب شد دستشویی هر روز می کنه،یه چند روز داروهاش تموم شد ندادیم تا پیدا کنیم بخریم شروع کرد به بالا اوردن هم پنیری هم شیر از بعد از واکسن 4ماهگی یکم بیقراره،سیستم خوابش بهم ریخته یک ربع نشده بیدار میشه سخت هم سینه رو میگیره وقتی بیداره،الان سوالم اینه که صلاح هست من غذای کمکی رو شروع کنم،توی تمام این مدت گاهی شیرتا گلو بالا میاره قورت میده و اینکه الان یک هفته است کل صورتش جوش های ریز قرمز شده،صورت و چشماش رو خیلی می ماله به طوری که قرمز میشه،علت جوش هاش چیه به وضعیت رفلاکسش ربط داره؟؟؟

سلام علت خارشها الرژی ثانویه به ریفلاکس است شبها 1/5 سی سی شربت زادبتین بدهید تاسه هفته و غذای کمکی را حتما شروع کنید باشروع غذای کمکی ریفلاکس بهبود میابد

ممنون،غذای کمکی رو از چی و چه مقدار شروع کنم؟؟
🙏

به دستورالعمل شروع عذای کمکی داخل کانال تلگرامم مراجعه کنید

سلام اقای دکتر،به دستور شما شربت زادبتین رو خواستیم تهیه کنیم مسئول داروخونه که از اشناهای ما هستن گفتن این دارو برای زیر2سال داده نمیشه و زیر 6ماه ممنوعه،پسر من 5ونیم ماهشه،و عوارض این دارو هم زیاد بود،میخواستم علت تجویزتون رو بدون ؟؟؟و اینکه روی شربت کتوتیفن نوشته بود که گفت همونه

سلام علت جوشها الرژی ثانویه بهریفلتکس است که خوب دذمان نشده خارش سر و صورت و تعریق شبانه و عطسه و ... شبها 1/5 سی سی زادیتین بدهید و غذای کمکی را طبق دستورالعمل داخل کانال من شروع کنید