ر.و
عنوان :

دل درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر .دل ارام امروز دو دفعه احساس دل درد میکند و عذا نمیخورد .و درجه تب ان 36.8 است .باتوجه به خبر وزارت بهداشت از طریق اس ام اس زده بود در کودکان کرونا با دل درد ممکن است باشد .الان خیلی ترسیدیم .ممنون از راهنمایی شما .
سن او سه سال است

سلام
مسمومیت با مواد شوینده و خاک بیشترین علت درد شکم. اسهال و استفراغ است و کرونا به ندرت با اسهال خود را نشان میدهد
رژیم اسهالی
شربت رکولیک روزی سه بار 4 سی سی
کنترل تب
پروبیوتیک مانند سابولار روزی یک ساشه تا 7 روز کافی است
در صورت شروع اسهال شربت مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار 3 سی سی تا 5 روز
درصورت سرفه. بی حالی . تماس با افراد مشکوک یا بیمار یا تب بالای 38/5 بهتر است مراجعه کند