ف.س
عنوان :

Pcos و ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر روز بخیر
من شنبه نوبت ویزیت مجدد داشتم و
با توجه به تعطیلی مطب تا آخر سال
میخواستم بپرسم قرص سیپروترون کامپاند رو که در حال حاضر دارم مصرف میکنم( به دستور خودتون )بعد از اتمام دوره 21 روزش صبر کنم تا دوباره بیام مطب ویزیت بشم یا برای ماه بعد هم به همون روال (از روز پنجم پریود تا 21 روز مصرف قرص) ادامه بدم ؟در ضمن قرص سیپروترون استات رو هم برای 10 شب شبی دوتا مصرف کردم

سلام فاطمه خانم، خوبی؟
الان چند دوره سیپروترون خوردی؟
چطور بودی؟ مشکلی نداشتی؟

ممنون سلامت باشید. در ویزیت سومی که داشتم برای اولین بار سیپروترون رو به مدت 21 روز تجویز کردید که آخرینش رو جمعه 23 اسفند مصرف میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم باهاش.البته فرمودید بهتره قبل از عید دوباره بیام.
البته سابقه مصرف این دارو رو به مدت دو سه ماه حدود سه سال پیش هم دارم که توسط دکتر زنان تجویز شده بود

خوب پس فعلا با توجه به مشکلاتی که برای ویزیت داریم دو ماه دیگه هم به روال قبلی ادامه بده
رو آکوتان هم می خوری؟

بله روآکوتان رو یک روز درمیون میخوردم از ویزیت آخر گفتید دوشنبه ها و جمعه ها بخورم هفته ی پیش هم آزمایش دادم وضعیت آنزیم های کبدی نرمال هستن فقط TIBC رو زده پایین هست.
سوال:
1-از همون روز پنجم پریود شروع کنم سیپروترون کامپاند رو؟
2- اون یکی قرص یعنی سیپروترون استات رو هم از همون روز پنجم هر شب دوعدد تا 10 روز بعد مصرف کنم یا نه دیگه لازم نیست؟

اوکی
پس آکوتان رو فعلا مثل قبل ادامه بدین
جواب سوالاتون؛
1-سیپروترون کامپاند از روز 5 پریود روزی یک عدد تا 21 روز
2- سیپروترون استات از روز پنجم تا 10 روز روزی دوتا
آب کافی بخورین
و خونه بمونین
یک ماه بعد آزمایش کبد و چربی رو بدین
اگر مشکلی نداشتین دو دوره به همین شکل ادامه بدین تا ببینیم اوضاع چی می شه!

ممنون از وقتی که در اختیارم گذاشتین. فقط سوال آخر اینکه آزمایش ماه بعدم فقط آنزیم ها ی کبدی و TG و Chloestrol رو شامل بشه ؟یا مورد دیگه ای هم باید باشه

نه همین کافیه
CBC
Chol
TG
AST
ALT
بتونی بادکتر غدد یا زنانت هم مشورت بگیری خوبه
البته اگر مشکلی نداشتی که همین طور ادامه بدیم
توکل به خدا
سلامت باشید

خیلی ممنون بابت راهنماییتون
سال خوبی داشته باشید
سلامت باشید
🙏

سلامت باشید
شما هم همین طور
التماس دعا