Z.F
عنوان :

ریزش شدید مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من الان 2 هفته است که ریزش شدید و عجیب مو گرفتم طوری که با دست کشیدن توی موهام یه حجم از موهام میریزه
داروی خاصی استفاده نمیکنم فقط طبق دستور پزشک ویتامین e و فولیک اسید استفاده میکنم

با تشکر

در 6 ماه گذشته بیماری تبدار شدید٫عمل جراحی٫بستری،یا شوک عصبی داشتی?

با تشکر از پاسختون

خیر بیماری تبدار و جراحی نداشته ام ولی 2 ماه قبل استرس خیلی زیادی داشتم

یعنی دلیل عصبی داره؟ درمان هم داره؟

بله ممکنه

سه تا امپول بیوتین ب پانتن بزن هر چهار روز یه جفت

اگر ریزش کم شد مراجعه کن