ش.ا
عنوان :

کرم های روشن کننده ، لایه بردار، ضدآفتاب

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر خانوم دکتر من کرم های روشن کننده MQ... سینره... ثمین.... لایه بردار MQ 10درصد خریدم میخوام راهنماییم کنید ک چطور مصرف کنم... در چه ساعتی کدومو بزنم، آیا میشه رو هم زد؟؟؟.....
خانوم دکتر باید بین کرم های روشن کننده MQ سینره و ثمین فاصله باشه؟؟؟ میشه روهم زد؟؟؟
میشه روی لایه بردار کرم روشن کننده زد؟؟؟؟
یا قبلش یا بعدش؟؟؟
لطفاااا یه توضیح کاملی بدید
میخوام از همه کرم هام استفاده کنم
میشه روز کرم روشن کننده زد روش ضد آفتاب بزنی؟؟
شبا وقتی لایه بردار یا روشن کننده رو میزنی باید حتمااا لامپ ها خاموش باشه؟
در تمام روز باید ضد ٱفتاب بزنم
میشه ازتون خواهش کنم یه روشن کننده خوب خارجی هم معرفی کنید؟ همینطور لایه بردار برای منافذ
من وقتی لایه بردار میزنم منافذم بهتر میشه
خانوم دکتر لایه بردار حجم چربی تزریق شده به صورت رو کم نمیکنه؟؟
میکرولدینگ چی!؟
ضدآفتاب FACEDOX ضدآفتاب خوبیه؟؟؟
تونر سینره چی خوبه؟؟
لک هم اصللا ندارم
فقط میخوام پوستم روشن تر شه و منافذم کمتر شه

سلام همه اینها را باهم نباید استفاده کنید بنظر من کرم ahaازmqرا شبها بجز دور چشم بزنید و کرم روشن کننده سینره را صبح وعصر

ضدافتاب هردو ساعت در طول روز تکرار کنید

روشن کننده ژاک اندرل لایه بردار هم کرمahaرکسول خوبن تو خارجیها

بقیه کرمهایی که خربدین با اینها مثل همن سری بعد بزنید

ضدافتاب فیس دوکس و تونر سینره خوبن تونر بیودرما هم خوبه . میکرونیدلینگ هم برای روشن شدن پوست و جمع کردن منافذ خوبه

یعنی خانوم دکتر روشن کننده ثمین رو میتونم صبح حالا بزنم، سینره رو ظهر بزنم و MQ رو شب و لایه بردار شو یک ساعت بعدش بزنم؟؟؟؟؟
میخوام به ترتیب از سه تاش استفاده شه... اینجوری میشه، صبح، ظهر، عصر، شب، هربار یکیش؟؟؟؟؟

فعلا روشن کننده MQو ثمین را نزنید دوره بعدی استفاده کنید روشن کننده سینره را صبح و عصر بزنید و لایه بردارMQرا شبها

🙏
خیلی راضی بودم از مشاوره با شما، خیلی ممنون
خانوم دکتر من تزریق چربی کردم پنج بار موندگاری این چربی چقدره؟؟؟
و اینکه میکرولدینگ کنم از حجمش کم نمیشه؟
خانوم دکتر لایه بردار برای کوچیک کردن منافذ خوبه مگنه؟

اگر منظورتون از لایه بردار کرمهایahaاست بله خوبه برا منافذ..میکرونیدلینگ در چند ماه اول تزریق چربی چربی را تحلیل میبره

ماندگاری چربی پس از تزریق به عوامل مختلفی بستگی دارد و معمولا هرچه تمدید شود ماندگاری طولانی تر میشود وحتی درصدی از آن البته در برخی افرادماندگار دائم میشود