م.ت
عنوان :

دانه های خیلی ریز با سر سفید

متخصص پوست، مو و زیبایی
یک ماه قبل قسمت دور لب و چانه ام دانه های خیلی ریزی زده بود که سرش سفید بود و میخارید و البته در حال زیاد شدن بود. رفتم دکتر و گفتن حساسیته. دارو دادن Letizen 10 خوردم و بلافاصله خوب شد. الان چند روزه که پشت پلک و پیشانی قسمت بالای ابرو و حتی داخل ابروم دوباره همونطوری شده و داره زیاد میشه. مجدد شروع به خوردن قرص مذکور کردم ولی هیچ اثری نداشت و هر روز بدتر میشه اوضاع. نمیدونم این موضوع مرتبط هست یا نه ولی در نظر داشته باشید که من 6 ماه قبل پشت پلکم رو پلاسما جت کرده بودم که دچار تبخال شد و با داروی تبخال برطرف شد. چه باید بکنم؟

سلام روز بخیر لطفاً عکس بفرستید

نه اصلا
این قرص رو دکتر تجویز کرد که خوردم و خوب شدم که عکسش رو پایین میفرستم
دوباره که دونه ها شروع شد داروخانه قرص زیر رو داد گفت همونه که خوردم ولی اثر نداشت. عکسش رو زیر میفرستم
فاصله درمان اولیه و ظهور مجدد دانه ها هم یک ماه است
دکتر جواب نمیدید؟ مریض من منتظره

شامپوی سیکلوزینک اویدرم در حمام به سر ابرو صورت و گوش بزنید چند دقیقه بمونه
پماد بتامتازون چشمی روزی دو بار پلک و ابرو ها بزنید
بعد از 10 روز اگر بهتر نبود باید از نزدیک دید