م.م
عنوان :

اگزما

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر.حدود یک ماه پیش من بدلیل خارش صورتم و لک قرمزی روی گونه م رفتم یه متخصص اطراف خونه م.ایشون گفتن اگزماس و به من یک سری دارو دادن ک عکسشو میفرستم براتون و گفتن از لوازم آرایشی استفاده نکنم و صورتمو با شامپو بچه بشورم و ضدآفتاب فیزیکال استفاده کنم.داروها رو مرتب مصرف کردم و الان لک اگزما روی گونم مونده و خیلییی کم گاهی خارش داره و پوستش هم کمی خشک بنظر میرسه و با پوست بقیه صورتم متفاوته انگار.من عکس میفرستم شما بفرمایید من چیکارکنم؟ و آیا هنوزم نباید از لوازم آرایشی و فیس واش مخصوص استفاده کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
همون لک قهوه ای پایین چشمم هست
امروز ب نسبت بقیه روزا یکم بیشتر خارش داره و من واقعا نگرانم
نه اصلا قبلا ک بیشتر بود پماد میزدم پوسته پوسته میریخت
الان فقط از نزدیک ک دقت میکنم ی کم حالتش با بقیه پوستم متفاوته
برآمده س یکم

با توجه به عدم پاسخ مناسب به درمان 48 ساعت آب نزنین و هیچ گونه کرم و پمادی نزنین و برین آزمایشگاه قارچ شناسی اسمیر مستقیم بدین تهران هستین؟ کدوم منطقه این؟

بله تهرانم خیابون جیحون
کجا باید برم؟
تازه اومدیم اینجا و جایی رو بلد نیستم
پیش خودتون نمیتونم بیام این ازمایش رو انجام بدم؟
البته شما فک میکنم خیلی دورید

نه باید برین آزمایشگاه قارچ شناسی نزدیکترین و بهترین به شما انستیتو پاستور هست میدان انقلاب کارگر جنوبی نبش میدان پاستور انستیتو پاستور

نیاز به نسخه یا معرفی نداره؟
برم بگم میخوام تست چی بدم؟

فقط از 48 ساعت قبل آب و هیچگونه کرم و پماد نزنین

خانوم دکتر عکس نیومده صفحه ی طوسی هست
اینجوری میاد
نه فرستادم براتون باز نمیشه کامل
الان کامل برام باز شد منتها یکم از دوره و به سختی خونده میشه
قبول میکنن؟
ممنونم ازتون
جوابش رو بگیرم میفرستم خدمتتون
حدودا چقدر طول میکشه که جوابش رو بدن؟

همون روز می دن من مشاوره باز می ذارم که جواب بفرستین

واقعا ممنونم ازتون
خیلی لطف کردین
🙏
سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر
من الان اومدم ازمایشگاه
اون دوروزی که شما گفتید من رعایت کردم
این خانوم اینجا گفت ده روز نباید پماد بخوره ب صورتت
چیکارکنم؟
من طبق همون دو روزی ک شما گفتید بدم آزمایشمو؟
من طبق گفته شما دوروز هیچی نزدم و الان ازمایشمو میدم
نتیجه ش رو براتون میفرستم
این جواب آزمایشم خانوم دکتر عزیز
کشت هم برام انجام دادن گفتن یک ماه دیگه جوابشو ببینم

سلام کرم پیمکروبیموس شبها و مگاکورت صبح ها بعد از یک هفته مگاکورت قطع و پیمکرولیموس صبح و شب
مرطوب کننده و ضد آفتاب فیزیکال و مراقبت هایی که دکتر قبلی گفته هم استفاده کنین
یک ماه بعد مجددا منو در جریان بذارین

چشم ممنونم ازتون
به کل صورتم بزنم؟
خانوم دکتر برای شستن صورتم با شامپو بچه بشورم هنوزم؟

نه فقط همون قسمت
بله شامپو بچه خوبه

🙏