ه.ر
عنوان :

تست بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام روزتون بخیر
خانم دکتر ممنون میشم ازمایشهای من رو نگاه کنید و نظرتون رو اعلام بفرمایید که تست بارداری من مثبت هست یا خیر. یا تشخیص دیگه ای اگر دارید ممنون میشم بفرمائید.

سلام تست حاملگیتون مثبته وبا این سونوگرافی احتمال حاملگی خارج رحم وجود داره

حتما در اسرع وقت به متخصص مراجعه کن یا بیمارستان مخصوصا اگر درد ولکه بینی دارید

خون ریزی دارم ولی کم و بدون درد
تا شنبه بخوام واسه متخصص صبر کنم خطرناک نیست برام خانم دکتر
؟