ع.ب
عنوان :

دندان درد

دندانپزشک
دو هفتس که سمت راست فکم (بیشتر دندونای عقبی)باهم درد میگیرن.حتما باید استامینوفن بخورم دردش واسه یه نصفه روز خوب بشه.وقتی دندونامو میک میزنم مایع تلخی از دندونام بیرون میاد.که فک کنم دندونام چرکی باشه.تو این وضعیتم که جرعت نمیکنم برم دندونپزشکی.

وقت بخیر، در صورت امکان ابتدا یک عکس با گوشی از ناحیه ای که درد میکنه بگیرید و ارسال کنید.

عکسی آمد؟

اگر به وضوح خروج چرک رو میبینین فعلاً با توجه به اوضاع موجود اگر به دسته پنی سیلین ها حساسیت ندارین آموکسی سیلین و مترونیدازول هر 8 ساعت مصرف کنین و نوافن هر 6 ساعت به مدت 7 روز مصرف کنین. برای تشخیص قطعی و درست نیاز به بررسی بالینی و رادیوگرافی opg هست، یک احتمال دیگری هم که وجود داره ممکن هست این درد مربوط به رویش دندان های عقل باشه که در عکس مشخص میشه.

🙏