س.ح
عنوان :

مشکلات روده

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام اقای دکتر من قبلا هم راجب دخترم باهاتون حرف زدم در شش ماهگی به علت پروتکتین بالا شیرخشک بیومیل سوی دکتر داد و در 9 ماهگی پروتکتین چک کردم 35 شدا رو نرمال سده بود و تا الان که 12 ماه و 17 روز دارد مشکلی نداشته و روز ی یک بار یا دوبار دفع نرمی داشت ولی هفته قبل یکشنبه تعداد دفعات زیاد شد و به 7 بار در روز هم رسیدنش بود ولی ابکی نبود و بعضی موقع هم مدفوع ترم و حجیم داشت و تا یک هفته مترو دادم و دیدم تغیری نکرد و تعداد فع زیاد شده بود ولی ابکی نبود و دخترم هم بی حال نبود و ساشا روتفلو دوروزه میدم و خودم بهش پودر پلانتاژل دادم و این دوروز مدفوع نرم شده ولی تعداد دفعات زیاد و هر بار کمی مدفوع میکنه ذکر قبلا خیلی خیلی بود شکم داشت الان وقتی هم که حالت اسهال شده بود ولی موقع دفع هم زور میزد دکتر به نظرتان چکار کنم خیلی استرس دارم دخترم 9 کیلو وزن داره حس میکنم هرچی میخوره سریع دفع میکنه

سلام دفع بعد از خوردن مشکل نیست و طبیعیه
اما برای اطمینان خاطر از عدم وجود عفونت S/E چک کنید (آزمایش مدفوع )

پلانتاژل هم قطع کنید
روزی 5 سی سی شربت زینک گلوکونات بدید

ممنونم از جواب دادنتون
سلام دکتر پروبیوتیک روتفلو به دخترم میدم روزی یه ساشا بدم ؟یا دستور شما چیز دیگه ای هست
🙏
تاچندوقت پروبیوتیک بدم
سلام دکتر ببخشید من قبلا حدود شش ماهگی گفتن دخترم حساسیت به پروتئین گاوی داره و شیرخشک بیومیل سوی دادم و الان یکسال و یک ماه داره کی باید شروع کنم شیر پاستوریزه بدم بینم مشکلی داره یانه؟ممنونم

سلام اول ماست امتحان کنید با یک قاشق تا یک هفته زیادش کنید
اگر مشکلی نداشت پنیر کم چرب تا یک هفته امتحان کنید بعد اگر مشکل نداشت شیر پاستوریزه با 10 سی سی شروع کنید اگر علائم مثل اسهال خونی و علایم که قبلا داشته مشاهده نشد میتونید بیومیل سوی رو قطع و شیر معمولی بدید

سلام دکتر ببخشید من به دخترم یک چهارم شبها باکلوفن میدم و قرص اس امپراطور حالا میخوام باکلوفن قطع کنم و خیلی از دهنش می پره گلوش چکار کنم؟اولتاپ بدم بهش چقدر؟
آب دهنش می پره گلوش
اولتاپ 20 میلی کپسول
🙏

سلام اولتاپ را نصف صبح و نصف شب با آب سیب بدید
باکلوفن هم یو روز در میون بدید
اگر علائم بهتر نشد عکس رنگی (باریم سوالو و باریم مییل) انجام بدید

سلام دکتر ببخشید من چندوقت پیش حدود 25 روز پیش بهتون پیام دادم که دخترم اسهال داشت حدود 3 روز ولی اصلا درد شکم نداشت و بیحالهم نبود و پلانتاژل دادم قطع شد و دوباره از امروز شروع شده البته مثل خلط خیلی کم تو مدفوع بود اون دفعه قبل یه هفت روز مترونیدازول دادم ولی الان داره دندون در میاره، مدفوع ابکی نیست شل و دفعات زیاد شده چکار کنم
🙏
دخترم یکسال و 40 روزشه
دخترم *****9200 وزنش

سلام اگر خیلی آبکی نیست که مهم نیست . اگر خیلی دفعات زیاده و خیلی شل باید آب بدنش را با دادن شیر و ORS جبران کنید . و قطره رمنوفلور هم روزی 10 قطره بدید و شربت زینک گلوکونات هم 5 سی سی دو هفته

اگر اسهال خونی شد آزمایش مدفوع انجام بدید