ن.م
عنوان :

تغذیه کمکی

متخصص بیماری های کودکان
باسلام نوزاد 4 ماهه و یک هفته ای دارم ، وزن:6 کیلو450؛ قد:62؛ دورسر:40ونیم؛ وزن زمان تولد:2کیلو و نیم
فقط شیر خشک ببلاک میخوره به دلیل اینکه شیر من کم بود و سیر نمیشد از دو ماهگی کلا سینه رو نگرفت، سوال من اینه که از کی میتونم غذای کمکی و قطره آهن رو شروع کنم؟ و اینکه آیا قد و وزن و دور سرش نرماله؟
سوال بعدیم اینه که دختر من تا صبح برای شیر خوردن بیدار نمیشه گاهی 7 یا 8 ساعت شیر نخورده میخوابه آیا ایرادی داره ؟ باید خودم بیدارش کنم؟
ممنونم از همکاریتون چون به دلیل شرایط فعلی نمیتونم ببرمش مطب برای ویزیت

مادر عزیز وزن گیری و رشد فرزندتون قابل قبول هست، توصیه میکنم آهن رو شروع کنید و روزی یک سی سی فروس سولفات شروع کنید. غذای کمکی رو فعلا شروع نکنید و تا شش ماهگی دست نگه دارید. لازم نیست خودتون بیدارش کنید برای شیر خوردن اجازه بدید هر وقت خودش بیدار شد و تمایل داشت شیر بخوره..

🙏