م.ع
عنوان :

علائم روی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با علائم خاصی روی پوستم بوجود اومده کمبود امگاه هست ؟

با سلام

خیر ربطی به کمبود امگا 3 نداره

شرح حال دقیق تر در مورد محل های ایجاد ضایعات ، مدت زمانی که به وجود امده اند و وجود یا عدم وجود خارش همراه با عکس های بیشتر و واضح تر بفرستین تا راهنماییتون کنم

سلام با تشکر

چند ماه گذشته بنده در خوزستان زندگی می کنم و گیاهی از نوع سیفی جات مصرف میشه که با نام بامیه معروف هستش بعد از پاک کردن دستم به خارش افتاد شاید به این دلیل باشه .چه نوع ازمایشی باید برای نشون دادن کمبود مواد معدنی بدنم بگیرم ؟
چند باری هم اب جوش چند قطره پاشیده روی دستم

این چیزی که من می بینم دایره های قرمز رنگ برجسته هست درسته؟ روش پوسته نداره؟

روش پوسته نداره برجسته هم خیلی کم نا محسوس پشت گردنم هم دارم
پشت گردنم هم این شکلی شده