م.پ
عنوان :

حالت تهوع شدید و عرق سرد

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
دوماه پیش باتوجه به کیست تخمدان به پزشک مراجعه کردم و گفتن قرص دزوسپتیو به مدت دوماه پشت هم مصرف کنم و من فکر نکردم نباید وقفه بندازم بین دوبسته پشت هم استفاده کردم و هفته دیگه بسته تمام میشود ولی الان پریود شدم با شدت کم و حالت تهوع شدید و گرم و سرد شدن و سرگیجه نمیدونم قرص رو باید قطع کنم یا ادامه بدم تموم شه؟؟ باتوجه به اینکه مشکل هورمونی ندارم و منظم ولی پریودیه بهمن اول ماه بود الان آخر ماه

سلام
هیچ اشکالی نداشته که دوماه پشت هم قرص را مصرف کرده اید،این هم یک روش درمانی است.
الان چند عدد از قرصتان باقی مانده است؟

بسته قرص 21عددیه و 9 تا باقی مونده،یعنی ادامه بدم و قطع نکنم؟ چون دیشب حالم خیلی بد بود نخوردم حالم طبیعیه؟

میتونید هم ادامه ندید،مشکلی پیش نمیاد،ولی حالت تهوع شما بعید میدونم به خاطر قرصها باشه ،شاید به خاطر شروع عادتون باشه، یا شاید اگرچه خیلی غیر محتمل است ممکنه باردار باشید،اگر بی بی چک در خانه دارید چک کنید،اگر مثبت بود حتما به مرکز درمانی مراجعه کنید ،اگر منفی بود یک مسکن مانند مفنامیک یا پروفن بخورید،و اگر قرص هیوسین یا متوکلوپرامید در خانه دارید مصرف کنید،اگر خوب نشدید به مرکز درمانی مراجعه کنید ،ممکن است پیچ خوردگی تخمدان یا پاره شدن کیست باشد.
لطفا سونوگرافی کیستتان را که انجام دادید بفرستید تا بدانم چه نوع کیستی بوده است

خب این کیست که گزارش کرده،اندومتریوما است و بعید است با دزوسپتیو از بین بره،ولی دادنش کار اشتباهی نبوده ،چون اولین خط درمانی است،و ممکنه در و تهوع تان به خاطر علایم همین کیست باشه،درمان این کیستها مبحث مفصلی است و در حیطه این مکالمه نمیگنجد،شما فعلا برای شرایط اخیرتان همان کارهایی را که گفتم انجام بدید،اول تست حاملگی،در صورت منفی بودن درمان علامتی با پروفن،هیوسین و متوکلوپرامید ،در صورت عدم بهبود مراجعه به مرکز درمانی.
برای مطالعه بیشتر در مورد کیستها به سایت من و صفحه اینستام میتونید مراجعه کنید.
www.drnedakazemi.com
instagram:dr.nedakazemi