ف.د
عنوان :

سیاه شدن زبان کودک دوساله

متخصص بیماری های کودکان
باسلام
من پسر دوساله ای دارم که الان دوروزه زبان پسرم قسمت وسط و انتهای زبانش کمی سیاه شده است ابتدا تصورم بر این بود چیزی خورده و رنگی شده ولی الان دوروز گذشته و با وجود اینکه شیر خشک و مواد غذایی خورده و مسواک هم زده نرفته و نگران شدم،البته رنگ جلو و اطراف زبان کاملا طبیعی هست
پسر من دوهفته ی قبل به صورت یکباره استارترینگ حرف آ براش ایجاد شد و کلماتی که با حرف آ فقط شروع میشدند رو با تکرار تلفظ میکرد
دکتر روانپزشک کودک و اطفال زوپ برای پسرم قرص رسپریدون یک میلیگرم تجویز نمود دوبار در روز و در هر وعده یکچهارم قرص
همچنین دکتر متخصص نوزادان شربت رویال ژلی و شربت امگا 3 تجویز کرد
این موارد رو الان دوهفته است که داره استفاده میکنه
خداروشکر از همون هفته ی اول لکنت حرف آ خیلی بهتر شد و تقریبا برطرف شده
حالا سوالم اینه که علت این سیاه شدن وسط و انتهای زبان چه مواردی میتونه باشه؟یه مقدار نگرانم
ایا میتونه به خاطر شربت رویال ژلی و امگا 3 باشه؟
چون از دکترش که رسپریدون رو تجویز کرده بود پرسیدم و گفت به هیچ وجه عوارض یا علایم رسپریدون نمیتونه باشه
و اینکه برای برطرف شدن این عارضه باید چه کار کنم ایا دارو یا رژیم غذایی خاصی لازمه؟
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
عکس زبانش رو هم براتون فرستادم
باتشکر

مادر عزیز حال عمومی فرزندتون خوبه؟ تب و اسهال یا استفراغ نداره؟ اگر همه چیز نرمال هست توصیه میکنم فعلا مصرف رویال ژلی و امگا رو قطع کنید، مایعات فراوان، آب میوه طبیعی مصرف کنید، روی زبان رو با مسواک انگشتی ماساژ بدید، اگر بعد از دو تا سه روز کمرنگ نشد، نیاز به بررسی بیشتر خواهد داشت.

بله حال عمومی پسرم خونه مریضی یا علایم خاصی نداره خداروشکر