ف.م
عنوان :

مشکل دربلع و تنگه نفسی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام آقای دکتر من دوماه بخاطر ترس از تنگه نفسی موقع غذا خوردن بعده آن تقریبا 11 کیلو وزن کم کردم چون چیزی نمیخورم ..دو ماه و نیم قبل قسفه سینه و پشتم چاقو خورد و یک هفته ای بسمارستان بستری بودم در ناحیه قفسه سینه م لوله گذاشته بودن بعد از آمدن به خانه یک هفته ای بدون مشکل غذا میخوردم ..نا گفته نماند من سیگاری بودم و دو هفته ای بود نکشیده بودم و بعد از دوفته تقریبا 13 سیگار کشیدم بعده شام اولین بار این حالت تنگه نفسی بهم دست داد از اونموقع که دوماه میگذرد من اصلا خوب نشدم و بخاطر نخوردن غذا بدترم شدم خواهشا کمک کنید ببینید مشکلم چیه؟
احتمال داره ماله لوزه هام باشه؟

با سلام چناتچه بدنبال بلع غذا یه سرفه می افتید وحالت خفگی ایجاد میشود و یا اگر هنگام بلع احساس گیر کردن غدا در ناحیه حلق و مری دارید نیاز به بررسی و تصویربرداری از دستگاه گوارش با گرافی هست

نه سرفه ندارم در ناحیه حلق و مری این حالت دارم ..عکسبردای با باریم گفتن مشکلی نداره

چنانجه از لوزه باشه حین بلع احساس تنگی و گرفتگی در ناحیه گلو ایجاد میشه نه تنگی نفس
انجام برزسی دقیق شامل استروبوسکوپی یا همان تصویر برداری از حلق و حنجره و حتی اندوسکوپی در کنار معاینه دقیق لازم است

دقیقا منظورم گرفتگی بود ..بعد از خوردن غذا هم آروغ زیاد باعث گرفتگی گلوم میشه چن دقیقه طول میکشه تا بیاد بعد میتونم به راحتی نفس بکشم

احتمال ریفلاکس و مشکل گوارشی را هم در کنار مسایل انسدادی دستگاه گوارش باید بررسی شود گاه اختلالات عملکردی نیز میتواند مطرح باشد توصیه به پیگیری متخصص گوارش و گوش و حلق و بینی میشود
معاینه فضای دهان و لوزه ها و انجام اقدامات تصویربرداری که عرض کردم قطعا کمک کننده خواهد بود

🙏

شاید مصرف یک دوره کوتاه مثلا یک تا دو هفته ای قرص پنتوپرازول ثبح ناشتا کمک کننده باشد

امروز قرص پنتوپرازول مصرف کردم اصلا گرسنه م نمیشه ینی تاثیر قرصه
تاثیری در آروغ نداشت همون حالتو داشتم

چنانچه علایم بهبود نداشته باشد مراجعه به متخصص گوارش توصیه میشود