z.s
عنوان :

تغذیه کودک

متخصص بیماری های کودکان
نوزاد سه ماهه من شیر مادر را به دلیل استفراغ شدید وباد روده ودل درد نمیخوره و نان1 مصرف میکنیم ولی باز هم دل درد وباد روده داره باید چکار کنیم

سلام. میتونی فقط شیر مادر بدی بهش وشیر خشک ندی

شیر مادر خشک شد
این داروها رو با تجویز خود شما مصرف میکنه
استفراغ داره هنوز با اینکه نان مصرف میکنه

1-شیر ببلاک کامفورت براش بگیر برای دل دردش .اولش ممکنه سخت بخوره ولی ادامه بده
2-قطره پدی لاکت صبح وعصر 5 قطره بده
3-برا استفراغش:کم حجم بخوره-رانیتیدین هم بده
4-اگر دل درد هاش زیاده قطره کارمینت ظهر وعصر 10-15قطره بدین موثره.البته یه کم بد مزه اس

ببلاک تا کی مصرف کنه