ف.ب
عنوان :

چسبندگی بعد از تزریق ژل

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر.من اول مهر تزریق ژل انجام دادم،روی لپ، چون سمت راست من همیشه خالیتر از سمت چپ بوده.در دو مرحله.نیم سی سی.اون موقع خیلی خوب شده بود مشکلی نبود تا اینکه رفتم زیر چشم را نیم سی سی زدم البته از اون هم تقریبا نصفش موند.اما یه جوری شد که انگار زیاد شده بود.زیرش خالی دیده میشد رفتم اونو درست کنه نیم سی سی دیگه روی گونه زیر خط چشمم زد و خیلی زیاد شد اصلا دوست نداشتم.وقتی زیار شد زیر آن درست زیر خط گونه خالی دیده میشد .گفتم دکترم گفت همون نصف نیم سی سی چشمت که مونده بزنم تا زیاد دیگه حجم نگیره.اونو زد اما باز کمی فرو رفتگی بود .دفعه بعد گفت کمی چسبندگی داره گفت یه کم هیلارونیک اسید با کانولا میزنم که اونجا پر بشه.اینکارو کرد.اما الان اون قسمت بصورت لک شده و کمی فرو رفته خیلی اعصابمو خرد کرده لک هم یه جوریه انگار هفت هشت بود.بعدا دوباره رفتم اون فرورفتگ رو درست کنه سه دهم رو اون قسمت زد اما انگار اونجا بالا نمیاد و به جای اون دو طرفش باد کرد.دوباره بعدش رفتم گفت چسبندگی داره .گفت سابسیزن میکنم البته با کانولا کرد و اینبار دیگه چیزی تزریق نکرد.این آخرین کار در 25 آذر انجام دادم.تا اینکه لکش اونقدر اعصابمو خرد کرد که رفتم دکتر دیگه گفتم لیزر کنه .لیزر کیوسکیچ کرد که رنگدانه از بین میبره الان ده روز از روش میگذره اون لک که نرفته دودوبرش هم بدتر قرمز شده و حاش مونده.آقای دکتر شما رو بخدا کمکم کنید چند بار اومدم مطب قیطریه و پاسداران اما وقت نمیدن،نمیدونین اصلا اعتماد به نفسمو از دست دادم.خواهش میکنم کمکم کنید اگه بشه بیام از نزدیک ببینین.منشی هاتون میگن بعد عید اما من هلند زندگی میکنم و بعد عید باید برم.از مهر که اوندم ایران رفتم ژل زدم تا امروز اسیر و کلافه ام،خواهش میکنم کمکم کنید.

سلام

نگران نباشید.بالاخره حتما یه راهی هست.

اگه بادکتر باریک بین کار دارید با این شماره تماس بگیرید. 22575757

*****093514