م.د
عنوان :

حساسیت پوستی

متخصص بیماری های کودکان
سلام.خسته نباشید,نوزاد 4 ماهه دارم که سه روز از زدن واکسنش میگذره,امروز صب متوجه شدم نقاطی تو صورت و بدنش قرمز شده حالت لکه های قرمز که وسطش ب سفیدی میزنه,این لکه ها بعد چند دقیقه محو میشن و یه جای دیگه در میاد ,دلیلش چی هست و چیکار کنم?

مادر عزیز اینها کهیر هستند، احتمال حساسیت مطرح هست، حالا یا به مواد واکسن یا به موادغذایی که شما مصرف کردید.
در هرصورت جای نگرانی نداره، شیردهی رو بهش مکرر انجام بدید..

دارو لازم نیست?خودش خوب میشه?

مادر عزیز برای خارش سیتریزین تجویز میشه ولی نه در سن زیر شش ماه، در این سن توصیه به استحمام روزانه میشه و لوسیونهای بدن کودک مثل لوسیون بدن گیاهی سی گل روزی دو مرتبه.

با قطع عامل الرژی زا که کهیر رو ایجاد کرده برطرف میشه.

میتونید شربت رانیتیدین هر 12 ساعت نیم سی سی مصرف کنید، در کهیرهای حاد بعضا پاسخ مناسبی خواهد داشت.

رانیتیدین خودم مصرف کنم یا به بچه بدم?