ع.م
عنوان :

جای واکسن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دخترم 4 ماه و 3 روزشه
جای واکسنی که در بدو تولد در بیمارستان میزنن زخم شده بوده یه جورایی کُل بسته بود
امروز بردمش حموم اون کُل زخمش کنده شد و آوردمش بیرون خونی شد لباسش
آیا چیزی مهمیه ؟؟ عکسشو براتون ضمیمه کردم. باید چکار کنم؟
یکم کرم مرطوب کننده کودک سیوند زدم روش
واینکه اگه بخام فرنی درست کنم با شیرخشک
یه ق م ارد برنج و نصف ق م شکر باید در چقد آب بزارم در حرارت ؟ که بعد از ولرم شدن یه پیمانه شیر خشک بریزم داخلش ؟ و اینکه شکرم میتونم نریزم چون شیرخشک میریزیم
ممنونم از اینکه هست

سلام بازویش اشکالی ندارد روزی بک بار پنبه الکل برنید تا خشک شود و میتوانید شکر به غذایش اضافه نکنید

ممنون دکتر . مقدار آب رو نگفتید ؟؟
؟؟؟
🙏