م.ع
عنوان :

اگزما پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام عرض ادب
من پسرم دو هفته پیش دستش اگزما داشت اوردم خدمتتون
شما براش ی سری دارو و یپماد ساختنی تحویز کردین
الان دستش یکمی بهتر شده
ولی
گردن پشت گوش سمت چپش خیلی خیلی ملتهب و اگزما طور زده
و خیلی خارش شدید داره
عکس دست و گردنشو براتون میفرستم

سلام ضایعات صورت و گردن بیشتر حالت کهیر دارد بهتر است از داروهای خوراکی ضد حساسیت مثل ستیریزین شبی نصف قرص یا یک قاشق مرباخوری از شربت آن استفاده شود اگر از ماسکی با الیاف نایلنی استفاده می شود می تواند تشدید کننده این حالت باشد .

مواد غدایی هم باید پرهیز کنه؟!
شربت هیدروکسیزین بهش دو شب موقع خواب بهش دادیم
ولی امروز تقریبا دو برایر شده مقدارش

در مصرف مواد خوراکی محرک مانند ادویه جات و سیر و شکلات و موز زیاده روی نشود . بجای هیدروکسی زین از ستیریزین استفاده کنید و بطور موضعی هم می توانید از ترکیب نصف نصف کرم کالامین و هیدروکورتیزون روزی دو بار استفاده کنید .

شربت رو هم همون شبی ی قاشق چایی خوری بهش بدیم
کرمها رو تا چنر روز استفاده کنیم؟!

یک قاشق مربا خوری هر شب که اگر اثرش کم بود به هر 12 ساعت یکبار هم می توان افزایش داد .

کالامین درسته ولی دومین کرم هیدروکورتیزون یا درماید Dermaid باشه تا 10 روز استفاده شود.

ممنون
عصر بخیر