م.ع
عنوان :

سرفه خلط دار

متخصص بیماری های کودکان
سلام در مورد سرفه خلط دار پسر 15ماه م پرسیدم
قرص لیتیزین جایگزین کتوتیفین. واسپری رینوکورت معرفی کردین. تا چه زمانی استفاده کنم؟ اسپری بینی کلد ماریس رو دارم آیا امکانش هست اسپری
کلد ماریس جایگزین اسپری رینوکورت استفاده کنم
چه مقدار؟
پسرم مینور هست. یک روز در میان اسید فولیک ا میلی و قطره آهن ایروفکس یک سی سی میخوره،ایا کفایت میکنه؟

سلام فولیک و اهن را فعلا ادامه دهید و تا زمان بهبودی سرفهها داروها را ادامه دهید اگر خرو پف دارد رینوکورت بهتر است

🙏