س.خ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.آقای دکتر پسر من 4 ماهه است.امروز واکسن زد.الان بهش استامینوفن دادم و یهو یه حجم زیادی از بینی و دهان بالا آورد. البته پسرم سابقه رفلاکس داره و به مدت 3 هفته به تجویز شما اسمپرازول مصرف کرد ولی هیچ وقت اینطور نشده بود. تبش هم زیر بغلی حدود 37.5 .
آقای دکتر. با وجود رفلاکس لازمه من رژیم مواد نفاخ و لبنیات رو ادامه بدم؟

سلام فعلا لبنیات و سبزیجات خام و سالاد و گوشت کاو نخورید و در مواقع استرس و بیماری و واکسیناسیون تشدید استفراغ طبیعی است
رژیمتان را تا 6 ماهگی شیر خوار ادامه دهید