ف.س
عنوان :

انجام آزمایش جهت چکاب کامل یک سالگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسرم مریض شماست رفلاکس داشت خوب شده الان وارد 10 ماه شده الان حدود یک ماهی هست که بی قراری میکنه همش جیغ میزنه که بغلش کنیم غذا و شیر به اندازه میخوره اما وزنگیری کندی داره دندون هم در نیاورده و اقای دکتر سامیار بیشتر موقع ها بعد خوردن غذا زود دفع میکنه.ایا سو جذب داره؟ ممنون میشم لیستی از ازمایشاتی که باید انجام بده و چکاب کامل وهرانچه که به صلاح و تشخیص شماست رو با اسم پزشکی برای بنده بفرستید که وفتی انجام شد بیارم مطبتون. ممنونتون میشم

سلام بله کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده و چربی مدفوع و غذای هضم نشده
سی پپتید

anti tripcin
انتی,گلیادین و اندومیزیال
وازنایشات روتین یک سالگی شامل خون و ویتامین دی و آهن و تیروئید
انجام دهید