د.ح
عنوان :

خود به خود دونه قرمز زدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر عزیز من جوانی 26 ساله ام چند روز پیش قسمت چپ قفسه سینه ام پیش دنده هام تیر می کشید اهمیت ندادم چند روز بعدش همون جاها دونه های قرمز و کوچک ریخت گفتم گرمیه اهمیت ندادم تا دیدم داره جاهای دیگه اطرافش میزنه دانه ها مثل تاول های ریز آب دار هست وقتی فشار بدیدم آبی بی رنگ می باشد داره بیشتر میشه با توجه به شرایط کشور و تعطیلی ها خیلی نگرانم نمی تونم جایی برم چون هیچ مطب دکتر پوستی باز نیست من کلا ژنم پوست و مو خوبی دارم پوست صافی دارم اهل جوش زدن نیستم تا حالا تو عمرم به هیچ غذا و دارویی حساسیت نداشتم لطفا اگه میشه دارو و چیزی واسم تجویز کنید سریع خوب بشه خیلی نگرانم دانه ها حالت تیر کشیدن لحظه ای داره تا حدودی خیلی کم خارش ولی خارش قابل چشم پوشی هست بیشتر درد داره د و تیر می کشه و دانه ها حالت برجسته ای داره لطفا کمکم کنید

سلام بیماری شما زنا است جای نگرانی نبست با استرسهایی که این روزها مردم از کرونا دارند سیستم ایمنی پایین میاد و ویروس آبله مرغان که در بدن وجود دارد عود میکند.
درمان دارویی شما قرص آسیکلوویر 400 میلی گرم روزانه 5 بار دو قرص با هم یعنی ده قرص در روز.
کپسول پره گابالین 75 میلی شبی یکی
کرم سیلور سولفادیازین روزی دوبار. البته اگر هنوز تاولها وجود داره با کمپرس سرم نمکی روزانه چند بار وقتی ضایعات خشک شدند از کرم استفاده شود. طول درمان یک هفته
بعدا از نظر داخلی و خون بررسی شوید.

آقای دکتر من دیروز مشاوره شدم با یک دکتر دیگه گفت فقط همین دارو آسیکلوویر400 هر 6 ساعت دو عدد و نصفی قرص با آب فراوان خورده شود منم از دیروز این قرص را تهیه کردم و سر ساعت استفاده کردم آیا دستور درست؟، با توجه با تعطیلی دارو خانه ها آیا بقیه دارو های دیگر که الان گفتید حتما باید برم پیدا کنم خیلی واجب تو خوب شدن؟ و متوجه منظورتون که میگید بعد یک هفته از نظر داخلی و خونی بررسی بشه چیه؟

دوز کامل دارو در زونا 5 بار در روز هر بار دو قرص یعنی 800 میلی
بررسی داخلی و آزمایسگاهی گفتم بعد از فروکش کردن کرونا برید الان نه ولی بعدا بررسی بشید بهتره

آقای دکتر من دارو ها که گفتید کاملا خریدم دارم استفاده می کنم تاول هام کاملا خشک نشده کرم سیلور سولفادیازین که گفتید اگه استفاده کنم دیرتر خوب میشه؟ حتما باید کاملا خشک شده باشه؟ نظرتون در مورد پماد آلفا چیه؟ آلفا تو خونه دارم تاثیری داره استفاده کنم؟

تا کامل خشک نشدهدبزنید ترمیم دیر صورت میگیره. الفا هم میتونی برتی با فاصله دو ساعته از سیلور ولی اینکه ففط الفا بزنی نه.