ا.ب
عنوان :

رفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
پسرم الان 52 روزشه . تقریبا از هفته ی دوم استفراغ شدید جهنده داشت که با فشار از دهان و بینی خارج می شد.
الان هم خیلی بی تابی می کنه. گریه های وحشتناک ، خر خر، گرفتگی بینی، سرفه و عطسه ، برگشت شیر و ... .
تازگی ها هم وقتی یکم از سینه مادر شیر می خوره سریع سرش رو بر می گردونه و شروع می کنه به گریه کردن.
وقتی که به حالت عمودی بلندش می کنیم کمی آرومتر میشه.
نظرتون چیه آقای دکتر ؟ چه مشکلی داره.

سلام این علائم مربوط به ریفلاکس معده و گاه اسپاسم پیلور است
رعایت شرایط,انتی ریفلاکس
سونوگرافی نعده
تست حساسیت به لاکتوز,
درصورت نیاز درمان دارویی زیر نظر پزشک معالج