ف.ع
عنوان :

پروبیوتیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشین پسرم 15ماهه 20روز هست باوزن کم 8کیلو 300گرم وزن تولد 2کیلو850گرم بود که از اول از شیرخشک تغذیه میشد که ازمایش مدفوع از نظر کلپروتکتین چربی و اسیدیته مدفوع وقند های احیا کننده نرمال بود فقط بیقراری درشب داشت که با نکسیوم باکلفن یا 3ماه شیرخشک نعوکیت وپرهیز از لبنیات گاوی درمان نشد و پرجنبجوش فقط گاهی خوارش پشت سر وگوشش کلافش میکنه که با زادیتن درست نشد و درخواب عصرانه پشت گردنش خیلی عرق میکند وهمیشه دستو پایش سردهست هر روز 4بار دفع دارد که نرمال هست فقط مدفوع اولش که 11صبح هست گاها یبوست حالت هست وبقیش که 4بار میکند خیلی نرمال ،اشتهایی خوبی دارد از غذاهای سفره خوب استقبال میکند زود به زود سرما میخورد وزیاد انتی بیوتیک مصرف میکند
1)شیرخشک نان فقط 90سیسی 12شب و 6صبح باز 90سیسی میخورد ودیگر بهش درطول روز شیر نمیدهیم ایا این برا کلسیوم و ویتامیناش کافیه یا درطول روز هم باید بدهیم؟واینکه ایا نیازی هست و شیری هست که خوب باشه وجایگزین نان کنیم
2)گفته بودین باید برا بیقراری شب پروبیوتیک پروتکسین بالانس بدین ولی چون شهرستانیم اصلااا تبریز را زیرورو کردیم پیداش نکردیم ایا جایگزینی دارد چون ؟ اگر دارد لطفاا با اولویت ارزش پروبیوتیکیش برام بنویسین ودوز مصرفیشو و این که ایا قطره پدیلاکت هم همان پروبیوتیک هست و میتوان داد؟
3)بهش 3ماه میشه به جای قطره اهن بهداشت ومولتی هرروز3سیسی شربت اهن ایروفیکس و3سیسی شربت مولتی ویوا یا سانستون میدیم ایا تا دوسال باید ادامه بدیم؟
4)چرا پسرم با این همه اشتها و غذا خوردن جذب نمیشود
ممنون از لطفتون
ایا از پرخوری احتمال دارد هرروز 4یا5بار دفع داشته باشد چون سرشو با اسباب بازی گرم میکنیم و غذاشو میدیم وخوب میخورد
🙏

سلام پروبیوتیک تنها جایگزین پروتکسین کپسول فور اور پرو بی است یک روز درمیان یک عدد بخورد تا سه ماه و دفع زیاد ممکن است طبیعی باشد اگر وزن گیری خوب داشته باشد سربت زادیتین را روزی دو بار بدهید 2 سی سی و اهن و سانستول را تا دو سالگی ادامه دهید بعد یکسال 5 سی سی از هر کدام